Minden ami X Faktor

Ez a honlap minden X Faktor utáni nap frissül!

kiraly_l_norbert_141.jpg

 

kiraly_l_norbert_41.jpg

 

 

Ég a szégyentől Király Norbi arca

Nem érdemlem meg a közönség szeretetét – mondta magába roskadtan a legutóbbi döntőben alaposan felsült kaposvári énekes, aki tudja, hogy többet nem hibázhat.

- A közönség zajosan ünnepelte, a zsűri egybehangzóan dicsérte Király L. Norbertet. Eddig. Szombat este ugyanis megváltozott a megszokott koreográfia: a kaposvári énekes Charlie dalával finoman szólva nemaratott osztatlan sikert. A Nézz az ég felé! című szám előadása jól indult, de egyre bizonytalanabbá vált, és a titkár fiú a tőle megszokott energiáit sem tudta hasznosítani.

Norbi nevelőanyja: „Mindig mondja, nélkülem összeroppant volna”

Norbi csupán egyszer volt szerelmes, de csaknem mindent ennek a szerelemnek köszönhet. Barátnője édesanyja lett ugyanis az, aki nagymamája halála óta anyatigrisként védi-segíti a fiút. Takács Andrea ügyvéd először mesél fogadott fia hányatott gyermekkoráról, kettejük nem mindennapi kapcsolatáról.

Nem nyerni akarok, hanem feltűnni! –jelentette ki Norbi nevelőanyjának, amikor jelentkezett az X –Faktorba. „ Andi néni, magából pedig sztárügyvédet csinálok!” –tette hozzá elszántan.

Az asszony jót nevetett rajta, eddig ugyanis beérte annyival, ha Norbi az irodában elénekelte neki a Wonderful Wold-öt…

A 21 éves kaposvári fiatalember életének első hétharmadáról még a sokat tapasztalt ügyvédnő sem szívesen beszél. Voltaképpen szerencsés véletlenek sorozatán múlt, hogy Norbi akkor nem kallódott el, s - ahogyan a nevelőanyja fogalmaz – nem egy híd alatt tengeti életét, mint azok közül sokan, akik szüleik válása miatt lettek fölöslegesek.

Akik ismerik a fiú családját, elképzelhetetlennek tartották, hogy a férj és a feleség szakítása után épp egyetlen gyerekük húzza a rövidebbet, mégis ez történt.

 

 

Király L Norbert

Király L NorbertA kaposvári Király L. Norbert volt talán az egész X-Faktor legnagyobb meglepetése. A 22 éves fiú izgulva lépett a színpadra, ám pillanatokon belül átadta magát a zenének.Furcsa táncmozdulatairól így beszélt az előadás után Balázsnak: „Ha ütemesebb zenét hallok, akkor csak így jön ki a ritmus.”

 

 

 

 

<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEyOTIyNTcwOTg*NjgmcHQ9MTI5MjI1NzExNTE1NiZwPTE4MDMxJmQ9Jmc9MSZvPTZhNDViZGE5OWY4MDQ2MDI4OTcy/YWYyY2ZjODlhNjc3.gif" /><embed src="http://assets.mixpod.com/swf/mp3/mp-cat.swf?myid=73579412&path=2010/12/13" quality="high" wmode="transparent" flashvars="mycolor=e00b8b&mycolor2=db74c0&mycolor3=f04374&autoplay=false&rand=0&f=4&vol=100&pat=6&grad=false" width="265" height="240" name="myflashfetish" salign="TL" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" border="0" style="visibility:visible;width:265px;height:240px;" /><br><a href="http://www.mixpod.com/playlist/73579412" target="_blank"><img src="http://assets.myflashfetish.com/images/get-tracks.gif" title="Get Music Tracks!" style="border-style:none;" alt="Music"></a><a href="http://www.mixpod.com" target="_blank"><img src="http://assets.mixpod.com/images/make-own.gif" title="Create A Playlist!" style="border-style:none;" alt="Playlist"></a><br /><a href="http://mixpod.com">Music</a> <a href="http://mixpod.com">Playlist</a> at <a href="http://mixpod.com">MixPod.com</a>

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 4
Heti: 91
Havi: 195
Össz.: 115 995

Látogatottság növelés
Oldal: Király L. Norbi
Minden ami X Faktor - © 2008 - 2018 - faktor-x.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »