Minden ami X Faktor

Ez a honlap minden X Faktor utáni nap frissül!

domokos_fanni_81.jpg

 

Összeomlottak szülei

Lemezszerződésért indítottak petíciót az X-Faktorból múlt héten kiesett Domokos Fanni rajongói. Lapzártánkig több mint 300-an jelezték: szeretnék, ha a bohókás lány nem tűnne el a süllyesztőben.

A fiatal tehetség Facebook profiljára özönlenek a bejegyzések, és bizony sokan vannak, akik nem értik, hogyan veszíthetett kedvencük a tiszta hangokat alig produkáló Nyári lányokkal szemben. Fanni szülei összeomlottak a döntést követően, és már maga az énekes lány sem hiszi, hogy a legjobb nyerheti meg az X-Faktort.

Egy ország állt értetlenül szombat este, amikor Domokos Fanni és a Summer Sisters párbajából végül a duóként induló Nyári lányok kerültek ki győztesen. A fiatal, életvidám cukrászlány rajongói a Facebookon adtak hangot nemtetszésüknek, miközben elindítottak egy petíciót annak érdekében, hogy kedvencük ne tűnjön el a hazai zenei ipar süllyesztőjében. A kezdeményezéshez hétfő estig több mint 300-an csatlakoztak, míg Fanni személyes profiloldalán néhányan élesebb hangvételben is megfogalmazták nemtetszésüket.

 

Világgá megy az X-Faktorból kiesett Fanni

Domokos Fanni el akarja hagyni az országot. Az X-Faktorból kiesett versenyző, aki  szerkesztőségünk vendége volt, nehezen dolgozza fel, hogy kiesett, de reméli, külföldön befuthat.

Búcsúzott az X-Faktortól a verseny talán legszínesebb egyénisége, Domokos Fanni. A Polgárról érkezett, tizenkilenc éves lánynak a nézők szavazatai alapján a Nyári lányokkal kellett megküzdenie a továbbjutásért, és elvérzett a párbajban. Fanninál nem csak a búcsú miatt tört el a mécses: úgy érzi, szombaton nem ő volt a leggyengébb.

– Szerintem nem volt jó döntés, tovább kellett volna jutnom. Azért is sajnálom, hogy kiestem, mert ezzel a mentorok nagy része, és akik nem hittek bennem, megállították a fejlődésemet. Megfosztottak a lehetőségtől – árulta el a máskor mosolygós szépség, aki néhány tévés szerepléssel is rengeteg rajongót gyűjtött magának. – Nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik rám szavaztak, külön köszönöm Szegednek, Polgárnak és Tiszaújvárosnak, hogy mellettem voltak!

Fannihoz nem illik a kesergés, nem is nyalogatja sokáig a sebeit, már a folytatáson gondolkodik.

– Ki szeretném próbálni magam külföldön. Eddig anyuék nem engedtek, de most ők is belátták, hogy talán jobb, ha megyek. Egyszerűen úgy érzem, hogy – bár imádom Magyarországot – itt sokan még nem készültek fel rám, túl konzervatív az ízlés – mondta a már megszokott vidámsággal Domokos Fanni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 20
Heti: 62
Havi: 289
Össz.: 115 370

Látogatottság növelés
Oldal: Domokos Fanni
Minden ami X Faktor - © 2008 - 2018 - faktor-x.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »